teisipäev, 9. aprill 2019

Nädal 4

Uuel nädalal uue hooga. Esmaspäeval jätkasin värvimisega. Kuna mõnda tuppa tapeeti ei tule, siis pidi neid tube värvima kaks korda. Kui korra arvasin, et äkki saab värvimisega ühelepoole, siis eksisin rängalt.
Ülejäänud nädal mõõduski värvides. Kaks teist meest paigaldavad tapeeti, mida mul ei ole lastud veel panna. Arvestades seda kvaliteeti kuidas nad panevad seda, siis ei tohiks see kellegile probleeme valmistada.


Kuna oli üsna igav nädal siis suurt midagi rääkida ei olegi. Tahaks loota, et viimane nädal saab äkki midagi muud ka peale värvimise teha. 
Nädalavahetus läks ka üsna rahulikult, kuna suurtes linnad lähiümbruses on juba käidud , siis tuli leida midagi põnevat Nienburgis. Laupäeval oli linnas suur laat mis on ka selle linna aasta tippsündmusi vist. Õhtupoole sai ka natuke oldud seal ja sai proovitud ka mõnda mängu. Pühapäev läksime proovisime ka kohaliku spa ära. Muidu oli täitsa asjalik koht, aga nagu arvata oli, siis saun jättis ikka natuke soovida. Aga parem kui mitte midagi. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar