esmaspäev, 1. aprill 2019

Kolmas nädal

Esmaspäeval sain jälle Cristianiga, kellega olin ka alguses, minna koos tööle. Temaga on natuke lihtsam kuna ta on firmas ainuke kes inglise keelt räägib. Uus objekt on üsna kaugel, umbes 40min sõitu. Objektiks uus lasteaed, mille tegemiseks on aega 6nädalat, aga kuna kinu aeg saab siin varem otsa, siis arvatavasti olen lõpuni välja seal. Esmaspäev mõõdus kruntides. Kuna objekt on kaugel siis nüüsest peab firmas olema 6:20 ehk 25min varem.

Teisipäev kruntisime samuti ja kuna tööd on palju siis läksime seekord kolmekesi. Kuna esimesed kaks nädalat töötasin enamasti väljas, siis jube hea on lõpuks siseruumides olla, kus põrandaküte töötab ja saab särgiga olla. Õnneks anti meile ka värviprits, millega üks sai tööd teha. Kahjuks lagunes see poole päevaga ära ja tuli firmasse tagasi viia.

Kolmapäeval kruntisime samuti, saime firmast ka uue pritsi millega töö sujus kordades kiiremini.
Neljapäeval oli veel kruntimist. Sain endale ruumid kus oli vaja laed ka värvida ja kus oli maru palju torusi. Terve päev nokitsemist ja saingi kolm tuba tehtud. Päeva lõpuks sain ka 10min midagi muud teha. Sain krohvida betoon lae vuuke, aga kuna segu palju ei olnud, siis sain teha kaks vuuki.

Reede kruntisime samuti lõunani ja siis läksime koju ära.

Laupäeval läksime Bremeni. Kuna õhtupoole algas linnas bundesliga mäng ja jalgpalli kultuur on siis võimas, siis oli rong fänne täis, laul oli üleval ja külmad õlled käisid ringi. Bremen ise oli väga ilus ja Hannover kahvatub selle kõrval. Praeguseks kõik ja loodan, et see kruntimine ka kunagi lõppeb.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar