pühapäev, 17. märts 2019

Esimene nädal

Tere kõigile lugejatele teiselpool arvutiekraani. Esimene nädal mõõdus kiirelt. Esmaspäeval jõudsime rongiga kell 13:00 lõpuks Nienburgi.  Edasi viisime oma asjad korteri ja siis oli paar tundi aega. Otsustasime minna lidl ja osta toidu ära. Rentisin endale ratta, paari kopika eest päev, et oleks mugavam tööl käia. 
Teisipäev käisime tutvumas oma firmadega ja pärast seda käisime vanalinnas poodidega tutvumas. Pärast lõunat läksin tegin jooksuringi, et linnaga tutvuda. Kuna linn on suhteliselt väike, siis sai praktiliselt ring linnale peale tehtud.
Kolmapäev oli siis esimene tööpäev. 6:45 peab olema kohal ja tööle sõidan rattaga umbes 12min. Sokutati mind kahe mehe juurde ära ja hakkasime liikuka. Esimese asjana kohe tanklasse ja hommikune kohvi. Siis liikusime objektile. Objektiks oli vana kivi -ja puitmaja. Mehed olid seda maja juba kaks nädalat teinud, ning vaja oli ainult värvida. Kohe visati pintsel kätte ja hakkas töö pihta. Käsi hakkas juba soojaks minema ja liigutus välja tulema, kuid siis tuli paus juba peale. Kell 9:00 on hommikusöök ja kestab 30min. Peale lõunat lõpetasime varem ära, kuna sadas marudalt vihma ja ei saanud enam värvida.
Neljapäeval sama koht ja samad mehed. Lõpetasime lõunaks ära ja läksime järgmisele objektile. Kuna nii väärt mehi, nagu me oleme, ei ole mõtet sisetöödel raisata, siis oli ka uus objekt väljas. Tõstsime asjad maha ja lõpetasime tänaseks ära, kuna sadas jällegi liiga kõvasti.
Reede on minu firmas natuke lühem päev. Tööpäev saab läbi 12:30. Reedene tööpäev läks nagu linnutiivul. Värvisime sarikaid ja aknaraame. Kuna katusele ei tohtinud pihta minna, siis sai kõvasti kätt harjutatud. 

Kuna pühapäeviti on siin poed kinni siis tuli Laupäeval kõik sisseostud ära teha. Pühapäeval polegi muud teha kui magada terve päev või lugeda raamatut, sest telekat meil ei ole, kust saaks Saksa kohalikke uudiseid vaadata. Ega midagi uute töövõitudeni ja kohtume juba tund aega vähem kui nädala pärast. Pealtnägemiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar