pühapäev, 24. märts 2019

Teine nädalake

Esmaspäeval jätkasime vanadekodus. Lõpetasime eelmises nädalas alustatud vinüül- parketi panekut. Kui töödega valmis, tuli töödejuhataja, vaatas asju siin ja seal, ning edenesime uude korterisse. Tõime alt autost sinna hunniku asju ja asusime tööle. Uues korteri ruumis tuli maast võtta üles linoleum. Patrick võttis seda üles ja ma keerasin rullidesse. Peale seda mässamist viisime need alla, maja ette. Peale seda vist oligi tööpäev läbi, sest lõuna jäi ära ja rohkem ma ei mäleta, kuna kirjutan seda paar päeva hiljem.

Teisipäeval sain viimaks värvida! Ajiiiis. Värvisin esikut ja panipaika. Värv oli veebaasil. Väga on vastumeelt, et neil pole värvi alust. See on asi, millega ajapikku vast harjuks. Lage ja kõrgemaid kohti oli nii vähe jama värvida. Tuli vaadata, et värv ei tilguks või pidi redelist värvi ämbri juurest üles ja alla käima. Ega see päev rohkem ei jõudnudki. :)

Kolmapäev sain põranda valamist ja metall harjaga seda laiali ajamist teha. Eelnevalt aga värvisime üle liistud mingi paksema värviga, mis polnud veebaasil. Mul läks kõvasti kauem aega, kui kogenenumal töötajal, mõlema tööga. Kuid sain kenasti hakkama. Järelejäänud tasandus segu läks vetsu potist alla. (oioioi!!!) :D Kuna selles ruumis enam olla ei saanud läksime eelmisesse, kus olime põranda valmis saanud. Seal tõmbasime liistu ja seina vahele silikooni. Haige mässerdamine on silikooniga, kuna see oli nii kleepuv ja õudne lihtsalt, kõik kohad said täis. Üldruumides tegime teibiga põrandale joone ette, et põrandat mitte mäkerdada.

Neljapäeval alustasime valatud põrandaga korterist. Lihvisin põranda ära ning hakkasime vinüül- parketti panema. Olen juba enda arvates parem selles, kuna oskan vaadata, kuidas ja mida teha. Jõudsin seda ka kiiremini teha, enda arust, kui eelmisel nädalal.

REEEDE!!! JEHUUU Töö tegemine terve päeva vältel oli suhteliselt aeglane, kuid hommikusöögini läks aeg kiiresti. Töö kestis üheni ja sain päeva lõpus teada, et esmaspäeval pean minema firmasse. Eks näeb, mis pärast ja mis saama hakkab. Sellest nädala pärast. Heheee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar