esmaspäev, 25. märts 2019

Teine nädal

Hei hei kõik lugejad. Teine nädal läbi ja endiselt elus.
Nädal algas sealt kus eelmine pooleli jäi. Esmaspäev ja teisipäev värvisime seda sama maja. Teisipäeval saime lõuna aegu valmis ja saime päevaga varem õhtusse.
Kolmapäeval saadeti mind juba uue juhendajaga. Läksime firma lähedale korterisse põrandat panema. Paigaldasime ka vinüülparketti, mida vist pannakse siin enamus korteritesse. Ülemus küll ütles, et juhendaja oskab ka inglise keelt, kuid ei tulnud sealt ühtegi sõna millest ma oleks aru saanud. Õnneks suutsime kätega asjad selgeks teha ja kahe päevaga saime põranda pandud. Alguses sain muidugi selliseid töid mida juhendaja ise teha ei viitsind, kuid lõpuks hakkasin asju endale võtma, et saaks ka kidagi teha. Põrand jäi küll ilus kuid need liistud mis sinna pandud sai, ei olnud kuidagimoodi ilusti seal.
Kuna ülemused said vist aru, et sisetöödel kinu kasutamine on puhtalt talendi raiskamine, siis saadeti kinfld reedeks uuesti välja. Läksime kolmekesi maja värvima, aga kuna seal ei olnud enam palju teha siis saime natukene enne lõunat valmis.
Laupäeval käisime Hannoveris. Midagi väga erilist seal ei olnud, poode oli küll palju, aga palju sa ikka jõuad osta sealt. Midagi sai ikkagi ostetud, sest muidu oleks olnud maru mannetu Hannoveri  sõita. Jalutasime natuke linnas ringi ja läksime koju tagasi.Pühapäeval sai ilusa ilmaga natuke Nienburgi avastatud ja ega rohkem midagi.

Uute kohtumisteni. Teie Kaidor.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar